Suri Kruis , një Kate Holmes e vogël - Arbëria News

Suri Kruis , një Kate Holmes e vogël

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”30838″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_column_text]Vajza e vogël e Tom Cruise dhe Katie Holmes fotografohet ditën e hënë kur po kthehej në shtëpi pas një sleepover-i me shoqet e saj. Ajo nuk është më e vogla Suri por një zonjushë e vogël sharmante. 9 vjeçarja, rx një vajzë e bukur dhe e rritur tashmë ka veshur një fustan me kuadrate të bardhë dhe të kuq ndërkohë që po mundohej të mbantë një çantë të madhe. Suri Cruise teksa shfaqet e adhurueshme në qytetin e Nju Jorkut nuk buzëqeshi për kamerat por dukej si një mini-version i nënës së saj , recipe Katie Holmes.[/vc_column_text][vc_images_carousel images=”30839,30840,30841,30842″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self” mode=”horizontal” speed=”5000″ slides_per_view=”1″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × four =