Na lejoni të përgjigjemi ne për ju: Epo kjo nuk është aspak e vërtetë.

Hulumtimi i ri shkencor ka konfirmuar se të jesh në një marrëdhënie mund të rrisë shanset për të fituar peshë.

Ky përfundim është bërë pas grumbullimit të të dhënave gjatë një periudhe 10-vjeçare nga 15,000 pjesëmarrës.

Ata zbuluan se individët në çifte peshojnë më shumë se njerëzit që janë “singe” .

Dhe kjo ka një arsye.

Pasi ta lexoni do të na jepni plotësisht të drejtë!

Sipas studiuesve, kjo gjë mund të shpjegohet për faktin se kur njerëzit janë në një marrëdhënie e lënë veten dore, pasi nuk kanë më nevojë që të duken tërheqës për partnerët e tyre.

Gjithashtu, studiuesit paralajmëruan se të kesh fëmijë mund të përkeqësojë situatën, sepse prindërit kanë tendencë të hanë mbetjet dhe ushqimet e tyre.