Të shohësh film në shtrat, por pa çati mbi kokë (FOTO) - Arbëria News

Të shohësh film në shtrat, por pa çati mbi kokë (FOTO)

Të gjithë ne jemi mësuar që filmin tonë të preferuar ose një film që trasmetohet për herë të parë ta shohim në kinema, televizor, laptop ose edhe në telefonat tonë smart phone, duke qëndruar rehat dhe komod në shtratin tonë ose në kolltukun tonë . Por cfarë ndjesie është që filmin tënd të preferuar ta shohësh në shtrat, por jo brenda ambjenteve të shtëpisë? Duket e çuditshme,  por të gjithë që e kanë provuar duken mjaft të relaksuar dhe kënaqur. Fotot e tyre tregojnë se kjo eksperiencë nuk duhet lënë pa u shijuar.

 

 

 

 

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine − seven =