Të shtëna me armë në një hotel, të paktën 5 të vrarë - Arbëria News

Të shtëna me armë në një hotel, të paktën 5 të vrarë

Të paktën pesë persona kanë mbetur të vrarë gjatë një shkëmbimi zjarri në një hotel në Darwin, në Australi.

 

Burri-shkruajnë mediat ndërkombëtare-hyri në Hotel Palms në McMinn Street me një pushkë në dorë dhe ka hapur zjarr

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − one =