Tirana-Daja, sot rinovimi - Arbëria News

Tirana-Daja, sot rinovimi

abortion 960px” srcset=”//minuta90.com/wp-content/uploads/2016/04/12985453_1693729894216459_1299090040345676520_n.jpg 960w, //minuta90.com/wp-content/uploads/2016/04/12985453_1693729894216459_1299090040345676520_n-300×169.jpg 300w, //minuta90.com/wp-content/uploads/2016/04/12985453_1693729894216459_1299090040345676520_n-768×432.jpg 768w, //minuta90.com/wp-content/uploads/2016/04/12985453_1693729894216459_1299090040345676520_n-747×420.jpg 747w, //minuta90.com/wp-content/uploads/2016/04/12985453_1693729894216459_1299090040345676520_n-640×360.jpg 640w, //minuta90.com/wp-content/uploads/2016/04/12985453_1693729894216459_1299090040345676520_n-681×383.jpg 681w” alt=”Presidenti Halili dhe trajneri Daja ” width=”960″ height=”540″ />
Presidenti Halili dhe trajneri Daja

Skuadra e Tiranës do të vazhdoj bashkëpunimin e saj me trajneri Ilir Daja. Në fakt kjo nuk është dicka e re, sepse në media më parë është lakuar se pavarësisht dorëheqjes, bashkëpunimi midis palëve do të vazhdoj me insistimin e presidencës bardheblu. Por medohet se sot, ditën e hënë, palët të hedhin firmën mbi kontratë për të vazhduar zyrtarisht bashkëpunimin për sezonin e ri futbollistik 2016-2017.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + ten =