“Trashegimia Kulturore-motor zhvillimi” në fototekën “Marubi” - Arbëria News

“Trashegimia Kulturore-motor zhvillimi” në fototekën “Marubi”

VLAHUTINNëse ka një element që Shqipëria tashmë është e integruar në Europë, cialis 40mg ajo është kultura, find deklarata ka ardhur nga ministrja e Kulturës Mirela Kumbaro gjatë konferences me teme “Trashegimia Kulturore- motor zhvillimi” në fototekën “Marubi”.

Ndërsa evidentoi se nga viti 2006- 2013- BE akordoi për Shqipërinë 11 milion euro, mind fonde të gjitha per trashëgiminë kulturore, ambasadorja Vlahutin theksoi se Shqipëria duhet ta kuptojë plotësisht se cfarë pasurish ka.

Ministrja e kulturës Mirela Kumbaro dhe ambasadorja e Bashkimit europian Romana Vlahutin fillimisht përuruan pllakatën e përfundimit të punimeve të muzeut të fotografisë “Marubi”, vend takimi edhe i aktivitetit të kësaj dite. Të pranishmit i përshendeti edhe kryetarja e bashkisë Voltana Ademi dhe kreu i bordit të fondacionit Shqiptaro – Amerikan Michael Granoff.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven − 3 =