Tritan Shehu: Skandal në spitalin e Lushnjes - Arbëria News

Tritan Shehu: Skandal në spitalin e Lushnjes

944969_1729932053910452_8408535146503912050_n

Tritan Shehu ka ndarë me miqtë e tij dhe jo vetëm një problematikë lidhur me emërimin e një drejtoreshe të një spitali nëLushnje, sildenafil e cila ka mbaruar për mekanike. Zonja në fjalë nuk ka asnjë kualifikim sanitar, ndërsa absurditeti vijon duke u emëruar drejtoreshë.

“SKANDAL NE LUSHNJE!
CUDIA DHE ABSURDITETI I EMERIMIT TE DREJTORESHES SE SPITALIT.
Nje zonje qe ka mbaruar studimet e mesme per degen “mekanike” dhe ato te larta me korespondence per “ekonomi agrare”, emerohet ne prag pensioni ne ate detyre te veshtire.

Personi ne fjale nuk ka asnje kualifikim sanitar. Ne disa dekada pune te saj ne sektorin postal e prefekture, nuk gjen lidhje me sistemin shendetesor.

Une nuk e di sa e afte eshte ajo ne profesionet e saj, por pa dyshim nuk ploteson kerkesat me minimale per te drejtuar nje institucion shendetesor, aq me shume nje spital.

SPITALI I LUSHNJES ESHTE NJE QENDER ME TRADITE TE PASUR KLINIKE DHE ME NJE STAF TE AFTE E DINJITOZ.

Nje emerim i tille jo vetem qe nuk i sherben zhvillimit te asaj qendre, por dhe kontraston terresisht me kapacitetet teknike e njerezore te spitalit.

Me te drejte koleget lushnjare me shprehen indinjaten dhe ofendimin qe ndjejne me emerime te tilla drejtuesish, teresisht jashte çdo kriteri profesional.

Ne Lushnje dhe kudo ne vendin tone, tashme ka mjeke a personel shendetesor, teafte per te drejtuar me kompetence institucionet e tilla.

Jo te paket jane dhe ata qe kane studjuar e jane diplomuar per menaxhim shendetesor. RESPEKTIMI I KETIJ PRINCIPI ESHTE THELBESOR PER ZHVILLIMIN E SISTEMIT TONE SHENDETESOR DHE PER TE NGRITUR DINJITETIN E PERSONELIT TE TIJ”, përfundon reagimi i tij.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve − ten =