Trump i ngre mur Meksikë/ Të paligjshmit do të dëbohen - Arbëria News

Trump i ngre mur Meksikë/ Të paligjshmit do të dëbohen

2323

Vetëm pak javë nga zhvillimi i zgjedhjeve presidenciale në SHBA, approved tensioni i deklaratave publike është rritur.

Kandidati për President Donald Trump, ambulance ka deklaruar se që prej në orës së parë që do të shkojë në zyrë do të dëbojë nga shteti amerikan miliona emigrantë të jashtëligjshëm që ndodhen në SHBA, order raporton “Indipendent.”

Kjo deklaratë ka ushqyer tensionet me Meksikën pasi Trump ka deklaruar edhe ngriten e një muri ndarës me kufrin meksikan.

Sipas “Indipendent” Trump do të krijojë një trupë që do quhet “forcë e dëbimit”.

“Çdokush që ka hyrë në Shtetet e Bashkuara në mënyrë të paligjshme do t’i nënshtrohet dëbimit. Ne do të fillojmë t”i nxjerrim ata jashtë që prej ditës së parë. Në orën time të parë në detyrë ata njerëz janë të dëbuar”, deklaroi Trump.

Ai shtoi se do të përdorë edhe verifikimin ekstrem për emigrantët.

Trump i bëri deklaratat pasi u takua me presidentin meksikan Enrique Peña Nieto dhe foli mbi ndërtimin e një muri të kufirit mes dy vendeve.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − 19 =