Unë jam lordi Jakob Rothschild! - Arbëria News

Unë jam lordi Jakob Rothschild!

Nga: Enea NDREU

enea

Emri im është Jakob Rothchild dhe jam kryetari i një dinastie ku për shekuj me radhë në mënyrë të vendosur dhe me fshehtësi absolute projektuam dominimin total mbi njerëzimin.

Unë jam shefi i klubit Bildenberg ku së bashku me gjashtë manjatët e  Bankave dhe pesë familjet  mbretërore në vitin 1953, case planifikuam krijimin e Bashkimit Evropian për të kontrolluar kombet e Europës dhe në fund ta shfuqizojmë duke ndërtuar  dhe kontrolluar politikanët tuaj të secilës parti politike pavarësisht ideologjive.

Disa na barazojnë me Masonët, unhealthy Illuminatët dhe me organizata të tjera të fshehta dhe të fuqishme…

Ata nuk e dinë se të gjitha këto organizata kanë lidhje në rrugën tonë evolutive për sovranitetin mbi njerëzimin. Kontrollojmë paranë duke vënë qeveritë të miratojnë ligje që na japin të drejtën ekskluzive për të shtypur para.

Pothuajse çdo bankë qendrore në botë është pronë e jona megjithëse kemi qenë në gjendje t’ju bëjmë të besoni se këto janë të kontrolluara nga qeveritë tuaja.

Shtypim leke te pa motivara dmth shesim ajër dhe e kreditojmë tek ju, tek bizneset dhe qeveritë tuaja dhe marrim interesat nga asgjë, ndërsa ju jeni duke punuar për veten,ju taksojnë qeveritë tuaja dhe fitimet i marrim ne.

Shtyjmë qeveritë tuaja të bëjnë luftëra dhe ne kreditojmë pastaj të dyja palët me para falco,në çdo luftë, që nga koha e  Napoleonit … në këtë mënyrë mblodhëm arin e gjithë planetit.

Financojmë çdo organizatë politike ku ideologjia është e mjaftueshme të na shërbejë për përcarjen e popujve tuaja, duke i ushqyer me frikë, fatkeqësi, fanatizëm.

Ne mjafton të kthejmë vëmendjen e njerëzve tek problemet e përditëshme dhe simptomat e veprimeve tona bëhen të padukshme, është e mjaftueshme për ne të mos na zbulojnë planet e nënshtrimit dhe dominimit që ne aplikojmë.

Hitleri dhe Musolini, Marksi dhe Lenini pranuan të holla nga ne për të promovuar punën e tyre. Kemi nën kontroll bankat, kështu që ju robërojmë duke shtypur para falco sa herë që të duam.

Kontrollojmë agjencitë e vlerësimit, duke krijuar mundësinë të shkatërrojmë  vendet tuaja dhe të bizneset tuaja, ndërsa i japim vlera bizneseve tona multinationale.

Ne kontrollojmë të gjitha shoqëritë shumëkombëshe.

Kontrollojmë shumicën e qeverive të botës.

Kontrollojmë pothuajse të gjitha mediat e botës dhe ju besoni në ato që ju servirim, duke na lënë të qetë në përfundimin e planeve tona.

Blejmë ose shkatërrojmë të gjithë ata që bëhen pengesë në rrugën tonë.

Shkatërrojmë planetin për deri sa është e nevojshme të dominojmë, pasi ne do të mbijetojnë në kurriz të miliarda njerëzve të cilët do të jenë të humbur.

Ne jemi pothuajse gati për të arritur qëllimin tonë dhe të deklarojmë monedhën globale dhe qeverinë botërore atëherë do të jemi dukshëm dhe sunduesit e botës…

E vetmja gjë që mbetet është të harrojmë teoritë për demokracinë, lirinë dhe të drejtat e njeriut.

Duhet të mësoheni  të jeni padyshim skllevërit tonë.

Ne do ta arrijmë këtë qëllim për deri sa ju bëmë deri tani të mendoni se keni pasur demokraci dhe se si ju ishit të lirë.

Ne do të kemi sukses,për deri sa ju pranuat dhe u bëtë robër të materies ( Materialistë ) dhe të pasurisë, të cilën  ne tani e kontrollojmë.

Ne do t’a realizojmë, sepse pasuria e popullit tuaj,i  vendit tuaj, është në duart tona, pasi jeni  “borxhli” dhe nuk do të jeni  në gjendje që të “paguani” kurrë…

Do t’a realizojmë, pasi ju paguani që ne t’ju nënështrojmë me ligjet që ne kalojmë dhe me ushtritë dhe forcat e armatosura të represionit që nuk do t’ju lejojnë të ngrini kokën.

Ka ardhur momenti për tu prezantuar! Unë jam lordi Jakob Rothtsailnt.

E vetmja gjë që ne jemi të frikësuar se mos ndoshta zgjoheni, ndoshta braktisni  lojën në të cilën ju vumë të luani, mos ndoshta  vendosni të ndaloni të njihni paratë tona, qeveritë tona, partitë dhe ideologjitë që ju rekomanduam.

Mos ndoshta merrni jetën në duart tuaja.

Por kjo është pothuajse e pamundur.

Ne kemi arritur të kthejmë shumicën prej jush në njerëz antropomorf, pa ndërgjegje, pa dije, pa mendim, pa dinjitet, pa besim, pa guxim.

Ju jeni tashmë të vdekur dhe na përkisni.

Është pothuajse e pamundur, pasi për të shpëtuar nga ne, para së gjithash duhet të bëheni njerëz!

Dhe në fund shikoni se si filloi historia e familjes sime,për të mos më thënë se jua fsheh atë, për fat të mirë ju nuk keni kohë të sakrifikoni, në sajë të utopisë që ne kemi ngritur për ju …

Pak Histori:

ROTHSCHILDS & ROCKEFELLERS

Këto janë dy bashkë presidentët e Qeverisë sioniste botërore si dhe krijuesit e krizës ekonomike.

Familja ROTHSCHILDS kontrollon të gjitha bankat në botë, dhe familja ROCKEFELLERS kontrollon gjithë energjinë në botë, domethënë burimet e naftës dhe gazit, rafineritë, instalimet, çisternat, transportin e produktit, trafikimin dhe shfrytëzimin e produkteve të naftës, etj

Rothschilds janë aktive në Evropë dhe Rockefellers në Amerikë. Këto dy dinasti udhëheqin të gjitha forcat e errëta globale, shoqëritë sekrete dhe klubet, të tilla si klubi Bilterberg, club-Masoneria -Lodges, organizata Illuminati, komisionin trilateral (Rockefeller, Kissinger, Brzezinski), organizatën Mormoni, organizimi Skull & Bones (Bush), Opus Dei (Vatikani), Knights Templar, Rosikrucianët, masonët, dhe të tjera filiale.

Çfarëdo shoqëri globale e fshehtë, dhe klub i errët në botë ato do ti gjeni brenda.

Të gjitha këto sekrete, të errëta, satanike, organizata dhe klube, janë komponentë të diktaturës globale sioniste.

?. – ROTHSCHILDS

Historia e Rothschild fillon nga koha e luftërave të Napoleonit, kur Rothchilds-i  i parë financoi Napoleonin, gjë e cila i bëri Rothschild-ët  kryezot, dhe krerë të Evropës, pavarësisht nga rezultati i luftërave. Rothschild-ët janë familje me origjinë hebrenjë gjermanë, bankierët me ndikim të rëndësishëm në historinë ekonomike dhe politike të Evropës.

Familja ka një histori që nga viti 1743.

Themelues i dinastisë konsiderohet Mayer Bauer (1743), i cili mori mbiemrin Rothschild, në gjermanisht do të thotë “mburojë e kuqe”

Babai i Mayer kishte një dyqan këmbimi në Frankfurt. Mayer Rothschild ngriti bankën e tij të parë të investimeve në Frankfurt në 1790. Shumë shpejt u zgjerua duke vendosur filialenë qendrat tregtare të mëdha në Evropës, të udhëhequr nga pesë djemtë.

Në Frankfurt ,Amsel Rothschild, Salomon Rothschild në Vjenë, Nathan Rothschild në Londër, Kalman Rothschild në Napoli, dhe James Rothschild në Paris. Ai kapi të gjithë pozicionet…

Rregulli bazë i Atit Rothschild ishte se kompanitë nuk duhet ti shpëtojnë nga duart e familjes, e cila do të lejonte që ata të mbanin të fshehtë madhësinë e pasurisë së tyre. Financonin me kredi të gjitha shtetet ndërluftuese në Evropë.

?. – ROCKEFELLERS

John Rockefeller (1839-1937) ishte një industrialist amerikan dhe një nga njerëzit më të fortë dhe më të pasur në botë.

I lindur në Nju Jork, dhe familja e tij ishin me origjinë gjermano-hebreje. Në vitin 1863 shtëpia Rokfelerëve bënë shpimet në SHBA zbuluan depozita dhe burime të naftës, themeluan të parën  rafineri në SHBA, dhe në vitin 1870 themeluan kompaninë  (Standard Oil Company), i njohur ESSO. Gradualisht, kompania fitoi kontrollin e të gjitha rafinerive në SHBA, duke pasur një fond në para mbi 40 milionë dollarë, një shumë tronditëse për atë kohë. Deri në vitin 1882 kishte arritur të krijojë një pushteti më të fortë në energjinë botërore.

Shefi i dinastisë aktuale Rockefeller, David Rockefeller është 86 vjeç, «and still going strong» thonë amerikanët.

Grupi i biznesit Rockefeller korrespondon në “ekuivalenti amerikan”, të dinastisë Evropiane të Rothschild.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 1 =