Uraganit Matthew/ Shpërthen kolera, shënohen 900 viktima - Arbëria News

Uraganit Matthew/ Shpërthen kolera, shënohen 900 viktima

Numri i personave që kanë vdekur, information pills shkak i uraganit Matthew në Haiti ka shkuar në afro 900, me shpërthimet e kolerës që si rrjedhojë  pretendohet marrja e më shumë jetëve.
Thuhet se popullata është vërtet në gjendje kritike dhe ka nevojë për ujë, mbulesa dhe gjëra të nevojshme elementare.

Numri i saktë i të vdekurve deri më tani raportohet të jetë 877, sipas zyrtarëve lokalë.

Klinikat rurale janë mbushur me pacientë të lënduar madje disa prej tyre edhe me eshtra të thyer./Lajmi.net

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + 7 =