Ushqimi italian është zyrtarisht, më popullori në botë - Arbëria News

Ushqimi italian është zyrtarisht, më popullori në botë

 

Një studim ndërkombëtar i YouGov anketoi më shumë se 25 mijë persona në 24 vende të botës, për 34 kuzhinat ndërkombëtare që ata kishin provuar, se cilat u kishin pëlqyer e cilat jo.

Shifrat zbuluan se  makaronat jane ndërmjet pjatave më popullore në botë dhe kuzhinën italiane që mori 84% të popullaritetit të të gjitha vendeve të anketuara.

 


 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 5 =