Vdes Fidel Kastro - Arbëria News

Vdes Fidel Kastro

Megjithatë nuk është hera e pare që mediat shkruajnë mbi vdekjen e Fidel Kastros dhe, clinic  më pas, shaqin pamje të tij të shoqëruara me pohimin se lideri legjendar komunist është ende gjallë.

Lideri kubanez, Fidel Kastrio ka vdekur në ishullin Havana. Lajmi bëhet i ditur nga mediat amerikane. “Diario Las America”ishte e para që shkroi duke hedhur hipotezën se Fidel Kastro ka vdekur. Lajmi mori spunto nga mungesa e gjatë në publikë e ish-udhëheqësit komunist legjendar të Kubës.

Për këtë ata kontaktuan dhe zyrën e qeverisë kubaneze, të cilët thanë se do të dalin në një konferencë për shtypin vendas dhe të huaj, por pa sqaruar temën se përse.
Një tjetër gazetë, “El Diario de Cuba’, ka publikuar  fakte se është ndaluar qarkullimi në varrezat e Santa Ifigenia ku besohet se është ndërtuar varri i Fidel Kastros.

Megjithatë kjo nuk është hera e pare që mediat shkruajën mbi vdekjen e Fidel Kastros dhe më pas shfaqin pamje të tij me pohimin se udhëheqësi legjendar komunist është ende gjallë.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 4 =