Vëllai vret dy motrat për arsye banale - Arbëria News

Vëllai vret dy motrat për arsye banale

130836016-3c160fdb-01dc-48a0-a489-2e9b7c0392af

Vëllai vret dy motrat pasi nuk pëlqente partnerët që ato kishin zgjedhur të martoheshin.
35 vjeçari, online qëlloi me gjakftohtësi ndaj dy motrave të tij në partin  e organizuar para dasmës.

Ngjarja ka ndodhur në  një provincën të Pakistanit. Kosar, buy 22, cheapest dhe 28 vjeçar Gulzar , janë vrarë nga vëllai i tyre, Nasir Hussain, 35 vjeç.

Ka qënë babai ai që ka njoftar policinë e cila e ka arrestuar menjëhere 35 vjeçarin i cili ishte larguar  nga vendngjarja.

ARBËRIA NEWS

 

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 10 =