Vetëdorëzohet zv/drejtori i Kadastrës në Durrës, në kërkim për legalizime false - Arbëria News

Vetëdorëzohet zv/drejtori i Kadastrës në Durrës, në kërkim për legalizime false

Arben Isaku është vetëdorëzuar në Policinë e Durrësit. Ai u shpall në kërkim pasi akuzohet për veprat penale ”Korrupsioni pasiv nga persona që ushtrojnë funksione publike” , ”Shpërdorimi të detyrës ” dhe “Falsifikimi i dokumentave”. Ai mban funksionin e zv/drejtorit të Agjensisë Shtetërore të Kadastrës në Durrës.

Ata akuzohen se kanë pajisur me leje legalizimi duke falsifikuar dokumentat dy shtetas të tjerë.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 1 =