Video- Foto/ Një gropë sa madhësia e dy shtëpive është hapur në Angli - Arbëria News

Video- Foto/ Një gropë sa madhësia e dy shtëpive është hapur në Angli

Angli-  Banorët janë evakuuar nga shtëpitë e tyre, information pills pasi një gropë sa madhësia e dy shtëpive është hapur në rrugën periferike të Hertfordshire.
Gropa  u zbulua në  qytetin e  lashtë romak  St Albans në Angli, generic ku gjashtë familje u detyruan që të braktisin shtëpitë e tyre.
Sipas Dailymail, nurse banorët thanë se gropa e vogël e cila kishte për qëllim për tu mbushur gjatë ditës së sotme, është shfaqur së pari para pesë ditësh.
Por ata dëgjuan një goditje rreth orës një të mëngjesit ku edhe panë humnerën që ishte hapur sipërfaqësisht, vetëm disa hapa larg shtëpive të tyre.

Nuk ka ndonjë rrugë tjetër ku banorët mund të kalojnë , kështu që ata zgjedhin të shkojnë nëpër oborret e fqinjëve për të dalë në park.

Banorët thanë se kjo pronë është ndërtuar në vitet 1960-70, prandaj dhe mendohet se ka ndodhur rrëshqitja. Ndërsa duhen disa javë që gjërat të kthehen në gjendje normale.

Residents have been evacuated from their homes after a sinkhole the size of two houses opened up in a suburban street in Hertfordshire2CF8B94F00000578-3256035-image-a-45_1443701129677 2CF8BA6900000578-3256035-image-a-50_1443701159632 2CF8BA7500000578-3256035-image-a-42_1443701118163

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × three =