VIDEO/ Kontrabandë bizhuterishë Kinë-Shqipëri-Itali, prangosen 20 kinezë - Arbëria News

VIDEO/ Kontrabandë bizhuterishë Kinë-Shqipëri-Itali, prangosen 20 kinezë

Një milion produkte të falsifikuara që shkonin nga Shqipëria në drejtim të Italisë janë sekuestruar nga Policia Financiare e Romës në aeroportin e Fiumiçinos “Leonardo da Vinçi”.

Rreth 600 mijë prezervativë, viagra order 500 mijë medikamente farmaceutike dietike, order 150 mijë artikuj bizhuterie falsë të firmave të njohura dhe rreth 20 mijë pjesë këmbimi mekanike, të sekuestruara më 7 korrik, vinin nga një magazinë në Shqipëri, por të prodhuara në një fabrikë në Kinë.

Pas analizave laboratorike, rezultoi se të gjitha produktet ishin realizuar me materiale mjaft të dëmshme për shëndetin dhe jashtë çdo standardi sigurie.

Hetimet ndaj këtij operacioni janë ende të hapura, dhe deri tani janë arrestuar rreth 20 persona me nënshtetësi kineze.

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + 4 =