VIDEO që po mrekullon botën/ Qeni miku më i mirë i njeriut, shoqëron pronarin e tij invalid - Arbëria News

VIDEO që po mrekullon botën/ Qeni miku më i mirë i njeriut, shoqëron pronarin e tij invalid

Danilo Alarcon, 45 vjeç, ishte duke u shëtitur në rrugë në Filipine me karrocën e tij, teksa qeni i tij Digong e shtynte atë përpara me hundën e tij.

Kafsha është shtatë muajsh dhe është me Danilon që prej lindjes së tij. Danilo kishte pësuar një aksident me motoçikletë disa vite më parë, duke lënduar shtyllën kurrizore dhe kështu humbi aftësinë për të lëvizur.

“U preka shumë kur e pashë këtë krijesë të mahnitshme duke shtyrë karrocën e pronarit të tij”. Keshtu eshte shprehur një kalimtare e rastit e cila ka pare dhe filmuar momentin kur nje qen ishte duke e shtyrë karrocën e pronarit të tij, moment ky që e preku shumë.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − 14 =