VIDEO/ Silvester Stalone përshëndet shqiptarët, bën shqiponjën live në emision - Arbëria News

VIDEO/ Silvester Stalone përshëndet shqiptarët, bën shqiponjën live në emision

Aktori me famë botërore, Silvester Stalone, në një “talk show”, ka bërë me duar shqiponjën e flamurit shqiptarë, për të pershendetur miq e tij, shqiptarë në Itali (Arbëreshët)

Unë kam shumë respekt për shqiptarët. Janë një popull i madhe dhe prej mijëra vjetësh në Ballkan.

Ai në emision pytet se a i nje shqiptarët ai përgjigjet me shqiponjë shrype rekkklamemen shiko pamjet si,e bën shqiponjen në emision.

Unë kam shumë respekt për shqiptarët. Janë një popull i madhe dhe prej mijëra vjetësh në Ballkan./express

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − seven =