VIDEO/ Ushtarët grek që bën krime kundër njerëzimit në Serbenicë - Arbëria News

VIDEO/ Ushtarët grek që bën krime kundër njerëzimit në Serbenicë

Në videon që po paraqesim tani, help pjesë e një investigimi të së përditshmes britanike “The Guardian”, approved duken vullnetarë grekë, viagra order nga pjesa radikale e së djathtës, e financuar nga Athina, që merr pjesë në strukturat ushtarake të Gjeneralit Mlladiç në Serbrenicë në vitin 1995.

Në 29 vjetorin e masakrës së Serbrenicës, historia duhet të dalë siç është.

Dhe në fakt mbështetësi më i fortë i Millosheviçit brenda BE-së në atë kohë ishte kryeministri i atëhershëm grek, Kostandin Micotaqis./tesheshi.com

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 3 =