Videoskandali/ Arrest me burg për gjyqtarin dhe psikologen - Arbëria News

Videoskandali/ Arrest me burg për gjyqtarin dhe psikologen

 

Arrest me burg  Roland Hysi,gjyqtarin e rrethit të Fierit, i cili i kërkonte ryshfet dhe marrëdhënie seksuale një nënë të divorcuar, në këmbim të dhënies së kujdestarisë së fëmijës së saj, si dhe e njëjta masë është dhënë edhe  për 28 vjeçaren,  Elona Meçani, me detyrë  psikologe pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Fier.e cila luante rolin e sekseres. Drejtoria Hetimore Qendrore në bashkëpunim me Drejtorinë Vendore të Policisë Fier dhe Tiranë, pasi kryen ekzekutimet e vendimeve të Gjykatës së Shkallës së Parë për Krime të Rënda Tiranë, kanë vendosur masën e sigurisë “Arrest me burg” 50 vjeçarin Hysi dhe 28-vjeçaren Mecani.

Drejtoria Hetimore Qendrore në bashkëpunim me Drejtorinë Vendore të Policisë Fier dhe Tiranë, pasi kryen ekzekutimet e vendimeve të Gjykatës së Shkallës së Parë për Krime të Rënda Tiranë, kanë vendosur masën e sigurisë “Arrest me burg” 50 vjeçarin Hysi dhe 28-vjeçaren Mecani.

Videoskandali u bë publik nga emisioni investigativ “Stop”.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × four =