Vjedhja e armatimeve/ Ushtarakët që janë arrestuar - Arbëria News

Vjedhja e armatimeve/ Ushtarakët që janë arrestuar

 

Katër ushtarakët e arrestuar 2 roje dhe 2 përgjegjës janë lënë sot nga gjykata në burg pa afat me akuzën e shpërdorimit të detyrës, për vjedhjen e bazës ushtarake në Pashalima.

Ushtarakët që janë arrestuar për ngjarjen, konkretisht janë; Lesko Ramosaçaj 52 vjeç e Edlir Nelaj 42 vjeç përgjegjës, Ervis Memsulaj 23 vjeç dhe Ardit Ramaj 25 vjeç.

 

Mungesa e armëve u vërejt gjatë inventarit rutinë që bëhet në bazën ushtarake. Të enjten e kaluar roja nuk ishte në vendin e qëndrimit që ishte përcaktuar, ndërsa ka deklaruar se u largua për shkak të shiut dhe erës së fortë.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 4 =