"VLORA - QYTETI QË PO ZGJOHET" - Arbëria News

“VLORA – QYTETI QË PO ZGJOHET”

Të shtunën, më 09.11.2019, në Namur, kryeqyteti i Vallonisë në Belgjikë, u hap expo me 60 fotografi tematika e së cilave, luhaste midis depresionit, zgjimit dhe shpresës. Me kryetarin e bashkisë Maxime Prévot, (ish ministër, njëkohësisht deputet ne parlamentin Belg si dhe kandidat petencial për kryeministër i belgjikës)por dhe në fjalën time hapëse të ekspozitës, fola mbi Vlorën, qytetin që po zgjohet…

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × five =