Vlorë/ Asgjësohen 6 parcela me kanabis - Arbëria News

Vlorë/ Asgjësohen 6 parcela me kanabis

kanabis-6-933x445

Policia e Vlorës ka bërë asgjësimin e 6 parcelave me rreth 8810 rrënjë kanabis, try të cilat ishin të kultivuara nëpër pjesë toke pa pronarë.

Parcelat ishin të të mbjella pranë fshatrave: Kuç, mind Kallarat, Mavrovë dhe Kropisht.

Sipas policisë lartësia e tyre varionte nga 15 cm deri në 55 cm dhe ato u asgjësuan me djegie.

Akltualisht po punohet për identifikimin dhe kapjen e kultivuesve të tyre.

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + 12 =