Vrasja e Alda Canajt/ Fatos Klosi: Marjani ishte një njeri me kulturë, por u çmend! - Arbëria News

Vrasja e Alda Canajt/ Fatos Klosi: Marjani ishte një njeri me kulturë, por u çmend!

Klosi

Ish-kreu i Shërbimit Informativ Shtetëror, cialis 40mg Fatos Klosi pranoi që SHIK-u ishte njoftuar për problemet e familjes Canaj nga punonjësi i tyre. Sipas Klosit, viagra dosage në atë kohë u caktua një punonjëse e vjetër që të ndërmjetësonte mes palëve për pajtim. Ish kreu i SHIK tregon se u habit me vrasjen që kreu Marjani, pills pasi sipas Klosit ai ishte njeri i kultivuar dhe me kulturë, që nuk do ta zgjidhte një konflikt me forcë.

“Ky shqetësim ka ardhur dhe ne kemi vendosur një punonjësen tonë që të merrej ekskluzivisht me këtë shqetësim. Vrasja që bëri Marjani nuk ishte një shpërthim që erdhi nga hiçi, ishte një histori e trazuar, një marrëdhënie problematike mes dy të rinjve”- tha Klosi.

Sipas Klosit, të gjithë që e njihnin Marjanin, e dinin se ai ishte në një marrëdhënie me Aldën.

“Nuk e di a bashkëjetonin apo jo, por ishte një marrëdhënie që kishte zgjatur dhe në një moment ai u çmend, i doli vetja nga kontrolli dhe përfundoi në vrasje” u shpreh Klosi.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven + seven =