Vret vetën i burgosuri që u maskua si e bija për t’u arratisur nga burgu - Arbëria News

Vret vetën i burgosuri që u maskua si e bija për t’u arratisur nga burgu

Clauvio da Silva  disa ditë më parë u kap gjatë një tentative për t’u arratisur teksa ishte veshur me rrobat e së bijës dhe në kokë kishte vendosur një maskë silikoni. Por  policët e kuptuan  dhe e rikthyen  në qeli.

42-vjeçari nuk e ka duruar dot këtë fakt dhe i ka dhënë fund jetës duke u vetëvarur.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − fourteen =