Vrima në brekët e Shukriut - Arbëria News

Vrima në brekët e Shukriut

528584_10200669565080724_1954259759_nAnika Dokle, buy vajza e deputetit socialist Namik Dokle, arrin të suprizojë mediat on line me deklaratat e saj anti konformiste.

Ajo ka shprehur opinion e saj lidhur me ecurinë e reformës në drejtësi.

E njohur për kritikat e herëpashershme ndaj “qeverisë Rama”, Anika Dokle nuk e ka fshehur edhe këtë herë ironinë e saj.

– “Reforma në Drejtesi, si vrima në brekët e Shukriut”, shkruan ajo në Facebook dhe sigurisht nese ajo do te jete në politike kjo do varet nëse partia socialiste do jetë me demokratike dhe ajo do ti bënte shumë mirë kësaj partie po të zinte vendin e të atit, deputetit më të vjetër poltikisht aty.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 + 13 =