Skandal/ Xhelal Mziu: "S'ka kontribuar në 2013, kontribo në fushatë që të kemi aresye për tu punësuar" - Arbëria News

Skandal/ Xhelal Mziu: “S’ka kontribuar në 2013, kontribo në fushatë që të kemi aresye për tu punësuar”

Dokumenti i mëposhtëm është një kërkesë për punë e një të riu në Kamëz, buy more about drejtuar kryetarit të Bashkisë Xhelal Mziu.

Në përgjigje të kërkesës së tij Mziu shkruan:

“Z Rusi ! Djali juaj nuk ka qene i angazhuar ne fushaten time dhe te PD.

Uroj qe te kontriboni per PD ne 2013 qe te kemi aresye per tu punesuar ”

Skandali nuk ka të bëjë thjesht me praktikën e punësimit, approved por me përgjigjen zyrtare, në një shkresë që mban stemën e Republikës.

Ky dokument është dëshmia më e mirë përse PD ankohet për ndonjë shkurtim nga administrata.

Kanë qenë të gjtihë ata që e kanë “merituar”./Tema

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × five =