Zaho dhe Rea gjithmonë bashkë - Arbëria News

Zaho dhe Rea gjithmonë bashkë

Vajza e Linda Ramës publikon shpesh foto me më të voglin e familjes së kryeministrit.

Këtë herë  Rea Xhillarit  ka  hedhur një foto në Instagram teksa moter e vella,  po pushojnë në Sheshin Skëndërbej. Rea dhe Zaho kalojnë shumë kohë bashkë dhe kjo tregohet më së miri me postimet e motrës së tij.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine − one =