Zbret nga vinçi i riu që kërcënonte me vetëvrasje - Arbëria News

Zbret nga vinçi i riu që kërcënonte me vetëvrasje

tmp_4935-qytetari-tren_1476801862-382483259907398

Erjon Selimaj, more about nga Vlora e cili prej disa orësh është duke kërcënuar me hedhja nga vinçi tek stadiumi “Qemal Stafa” në Tiranë ka zbritur poshtë.

Selimaj ka treguar shqetësimet që ka, duke akuzuar shtetin se do ta fusë në burg dhe e akuzojnë kot se ka rrahur babanë. Akuzat më të shumta të tij ishin për kryebashkiakun e Vlorës, Dritan Leli.

“Qëllimi im ishte ta bëja publike që Dritan Leli më ka lënë rrugëve. Leli ka bërë telefonata që mua të më fusin në burg. Unë nuk zbres sot që këtu”, ka thënë i riu

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 − 3 =