Zyrtare / Sekretar i UEFA-së emërohet Theodoridis, konferencën e parë e fillon me Kosovën - Arbëria News

Zyrtare / Sekretar i UEFA-së emërohet Theodoridis, konferencën e parë e fillon me Kosovën

uefa22

Pasardhësi Gianni Infantono-s do të jete Theodore Theodoridis. Kjo është konfirmuare sot zyrtarisht gjatë një konference shtypi në selinë UEFA-s pas mbledhjes se Komiteti Ekzekutiv të kësaj shtëpie evropiane të futbollit.

Konferencën e parë e fillon me Kosovën, check njofton “Presheva Jonë” e cila ndoqi ketë konferencë shtypit me përfaqësuesit e mediave botërore.

Më 3 maj të këtij viti në kongresin e UEFA-s në Budapest shqyrtohet anëtarësimi i Kosovës në UEFA

Pyetjes së sekretarit të ri të përgjithshëm të UEFA-s, cheapest se Kosova a ka gjasa që në muajin maj të jetë anëtare e familjes evropiane të futbollit, stuff Theodore Theodoridis eshte përgjigjur se “UEFA gjithnjë ka pasur në agjende Kosovën dhe futbollin shqiptar.

Në Kongresin e saj të ardhshëm që do të mbahet në Budapest më 3 maj do të shqyrtohet anëtarësimi i Kosovës qe do të bëhet përmes votimeve të vendeve anëtare të UEFA-s.”

Kosovaaaa-780x439-780x420  uefaaa2

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven − six =